17.6.09

FLAMBOYAN tropikal bölgelerde yetişen çiçekli bir ağaç türüdür. Adını, parlak yeşil yapraklarıyla çarpıcı bir kontrast oluşturan, kızıl, kırmızı, turuncu ve sarı çiçeklerinin alev alev yanışından alır. Bu sebeple adı birçok dilde Ateş Ağacı’dır.

Doğanın mucizevi yaratımlarından biri olan bu ağaç, canlılığı ve gözalıcılığıyla tasarladığımız defterlerin esinleyici imgesidir. Flamboyan ağacının bizi heyecanlandıran doğallığını, özgünlüğünü ve sıradışılığını el yapımı defterlerimizin her birinde hissettirmek istedik.

Özel kapak ve ara sayfa desenleri, farklı dikiş teknikleri ve tamamlayıcı aksesuarlarıyla farklı tiplerde ürettiğimiz defterleri severek kullanmanızı diliyoruz.



Flamboyant tree, with its vivid red/vermilion/orange/yellow flowers and bright green foliage, is our source of inspiration in designing our handmade notebooks. In just the same way as the flamboyant trees make us feel its exciting nature and genuineness, each of our notebooks evoke a special affect with its cover, sewing technique and material.
Please fell free to contact us for any question.


flamboyandefter@gmail.com

İLETİŞİM/CONTACT

flamboyandefter@gmail.com

Labels

İletisim/contact

flamboyandefter@gmail.com

Followers

  © Blogger templates Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP